CP Pallets

CP pallets hebben een grote draagkracht en worden voornamelijk gebruikt in de chemische industrie. In je jaren ’90 introduceerde de chemische industrie de CP pallets. Er zijn 9 verschillende soorten CP pallets. Door deze CP maatvoering is meer eenheid ontstaan in het gebruik van pallets in deze branche. Deze varianten zijn allemaal ontworpen om aan eisen van de Europese chemische industrie te voldoen. CP pallets / chemiepallets hebben een sterkte draag kracht en zijn bestand tegen diverse giftige en bijtende stoffen. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende uitvoeringen van de CP pallets:

Soorten CP Pallets

CP-pallet Maat in cm Specificaties
CP1 pallet 100 x 120 cm Open onderdek
CP2 pallet 80 x 120 cm Open onderdek
CP3 pallet 114 x 114 cm Open onderdek
CP4 pallet 110 x 130 cm Open onderdek
CP5 pallet 76 x 114 cm Open onderdek,
CP6 pallet 100 x 120 cm Kruisdek onderdek, het bovendek steekt over t.o.v. het onderdek
CP7 pallet 110 x 130 cm Vlak omlopend onderdek,  het bovendek steekt over t.o.v. het onderdek
CP8 pallet 114 x 114 cm Kruisdek onderdek
CP9 pallet 114 x 114 cm Vlak omlopend onderdek

 

Waar worden CP pallets nu precies voor gebruikt? CP pallets worden vooral gebruikt voor het vervoeren van vaten met bepaalde vloeistoffen, zakgoed, octabins en zogenaamde big-bag zakken.

Wilt u CP pallets kopen, maar heeft u nog een vraag over deze soorten pallets? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. Te Slaa Pallets is uw betrouwbare partner voor het inkopen en verkopen van CP pallets. Iedere CP pallet die wij verkopen is gemaakt van de allerbeste kwaliteit. Bijna alle pallets die wij verkopen zijn al eerder gebruikt. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook voor u goedkoper.

Naast CP pallets kopen, kunt u ook aan ons uw huidige CP pallets verkopen. Bij Te Slaa Pallets bieden wij u gegarandeerd de beste prijs voor uw pallets.