Soorten pallets

 

Te Slaa pallets is uw betrouwbare partner wanneer het gaat om inkopen en verkopen van diverse soorten pallets. Wij verkopen zowel houten, als kunststof pallets. De pallets die wij voornamelijk inkopen en verkopen zijn: Euro pallets, Blok pallets, CP pallets , kunststof H1 pallets en Opzetranden pallets. Vrijwel alle pallets die wij hebben ingekocht zijn als eerder gebruikt. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook milieuvriendelijker. Duurzaamheid staat bij Te Slaa pallets hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de pallet na reparatie weer in goede staat is en deze nog een aantal keer kan worden hergebruikt. Het hergebruiken van pallets kan een besparing opleveren van kostbare grondstoffen, zoals hout.

Alle pallets die wij verkopen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit. Wanneer een pallet niet meer aan alle kwaliteitseisen voldoet, gaat deze naar ons reparatiecentrum. Hier repareren wij alle Euro pallets, Blok pallets en CP pallets. Wij beschikken over een grote voorraad en eigen transport, daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle levering. Wij leveren pallets door heel Nederland, België en Duitsland.

Bent u op zoek naar een andere soort pallet? Geen probleem! Op aanvraag kunnen wij iedere pallet leveren. Door ons grote netwerk, kennis en ervaring weten we precies waar we de pallets in moeten kopen. Wij kunnen vrijwel alle soorten en maten houten en kunststof pallets leveren.

Heeft u een pallet op maat nodig? Ook voor maatwerk bent u bij Te Slaa Pallets aan het juiste adres. In ons reparatiecentrum maken we diverse soorten pallets op maat. Indien u een afwijkende maat nodig heeft maken wij speciaal voor u de pallet op de juiste maat. Vraag hier een offerte op maat aan en u ontvangt altijd van ons de beste prijs!

 

Epal euro pallets

CP pallets

Blok pallets

H1 pallets

Opzetrand pallets

Epal euro pallets

H1 pallets

Blok pallets

CP pallets

Opzetrand pallets