Pallethandel Eindhoven

Te Slaa pallets in Eindhoven is geïnteresseerd in de aankoop van uw ongebruikte pallets. Omdat ze kunnen worden gerecycled en meerdere malen gebruikt, zijn pallets een uitstekende bron voor hergebruik. Te Slaa koopt uw gebruikte pallets graag van u op.

Bent u daarentegen geïnteresseerd in het aanschaffen van tweedehands pallets? Wij kunnen vrijwel alle soorten pallets leveren. Wij verkopen Europallets, blok pallets, CP pallets en meer. Heeft u een bepaalde afmeting in gedachten voor de pallet? In ons palletreparatiecentrum maken wij houten pallets, kunststof pallets en pallets van beide materialen in verschillende maten.

Pallets Eindhoven – inkoop pallets en verkoop

Europallets zijn ongetwijfeld een van de meest populaire pallets anno nu. De meeste toepassingen van Europallets betreffen het vervoer van diverse goederen, omdat deze pallets bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de komst van de europallet is het interieur van vrachtwagens meer gestandaardiseerd.

De pallets bij pallethandel Eindhoven die het meest worden gebruikt, zijn snel te vinden bij Te Slaa pallets. De prijzen die wij rekenen voor verzending binnen Nederland, België en Duitsland behoren tot de laagste op de markt. Vooral gebruikte pallets in grote hoeveelheden hebben wij beschikbaar tegen voordelige prijzen. De kosten van pallets kunnen concurrerend blijven omdat ze na gebruik worden gerecycled in ons reparatiecentrum. Op deze manier worden de pallets meer gebruikt en hebben ze dus een langere levensduur. Dit leidt direct tot de productie van minder nieuwe pallets, een duurzame oplossing.

Pallethandel Eindhoven voor de in- en verkoop van houten en kunststof pallets

Pallethandel te Slaa levert een assortiment kunststof en houten pallets aan onze klanten om aan hun verschillende eisen te voldoen. Pallets kunnen worden gemaakt van hout en kunnen de meest uiteenlopende vormen aannemen, van een eenvoudige houten pallet voor thuisgebruik tot een meer complexe houten pallet voor luchtvracht en bijna alles daartussenin.

Pallets verkopen en inkopen bij Pallethandel Eindhoven Te Slaa pallets? Laat via het offerte formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.