Pallethandel Bergen op zoom

Bij het zoeken naar een aantal betrouwbare houten pallets of kunststof pallets voor de wereldwijde verzendbehoeften van uw bedrijf hoeft u niet verder te kijken dan de pallets van Te Slaap Pallets, een pallethandel in Bergen op Zoom. Veel van onze pallets zijn geschikt voor internationale verzending en voldoen aan alle voorschriften voor de export. Ideaal wanneer u uw goederen naar internationale markten wilt exporteren.

Of bent u op zoek naar een partij die uw gebruikte pallets wilt overnemen? Als u pallets heeft staan die u niet gebruikt of als u van uw overtollige pallets af wilt, stuur ons dan eenvoudig uw foto’s, de afmetingen en het aantal pallets dat u wilt verkopen per e-mail naar info@teslaapallets.nl

Pallets Bergen op Zoom verkopen

Elke pallet die wij inkopen, krijgt een bestemming. Elke pallet ondergaat een uitgebreide inspectie in onze werkplaats, waar wij ook eventuele beschadigde pallets repareren. Doordat pallets meerdere malen kunnen worden hergebruikt met behoud van hun hoge kwaliteitsniveau, kunnen zij een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van tweedehands houten pallets of wilt u kunststof pallets kopen? Dan nodigen wij u uit om eens te kijken naar het uitgebreide assortiment Te Slaa pallets. Wij hebben op dit moment een grote verscheidenheid aan tweedehands pallets beschikbaar. In onze selectie vindt u alleen gerecyclede pallets van de hoogste kwaliteit. Denk aan de populaire kunststof Europallets, maar ook blokpallets en een grote selectie aan uiteenlopende houten pallets vindt u bij Te Slaa Pallets.

Pallethandel Bergen op Zoom Te Slaa Pallets

Bij Te Slaa Pallets bent u altijd verzekerd van pallets van hoogwaardige kwaliteit. Snelle schadecontroles worden uitgevoerd zodra de pallets aankomen, en als er problemen worden geconstateerd, worden deze in onze eigen palletfabriek verholpen.

Heeft u nog pallets over en bent u geïnteresseerd om deze tegen een redelijke prijs aan ons te verkopen? Neem dan contact op met onze pallethandel Bergen op Zoom!