Paletten handel Kortrijk

Onze eigen productie betekent dat wij volledige invloed hebben op de specificaties die nodig zijn voor een functionele pallet en de expertise om versleten paletten op de juiste manier te herstellen. Wij verkopen uitsluitend houten paletten die in perfecte staat verkeren.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van paletten, neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u een bestelling plaatst voor paletten, zorgen wij voor de levering. Ook wanneer u uw paletten aan onze paletten handel Kortrijk wilt verkopen, halen wij uw paletten vanaf 25 stuks op voor recycling.

Voordelig tweedehands paletten Kortrijk

Het merendeel van de paletten die Te Slaa de pallethandel in Kortijk verkoopt, was al gebruikt. Dit is kosten effectiever en bovendien milieuvriendelijker. Een palet kan meerdere keren worden gebruikt als deze gerepareerd is en weer in goede staat verkeert. Paletten kunnen worden hergebruikt om waardevolle hulpbronnen te sparen. Het spaart immers het hout van onze bomen.

Zelfs wanneer een pallet niet meer te repareren is, wordt deze naar het recyclingcentrum gebracht. Een pallet is gemiddeld vijf tot zeven jaar oud voordat deze moet worden vervangen. Daarna wordt de pallet gerecycled tot iets bruikbaars, zoals houtsnippers, of op een milieuvriendelijke manier verbrand.

Op zoek naar goedkope paletten Kortrijk?

Als u op zoek bent naar goedkope paletten in Kortrijk, is het aan te raden om gebruikte paletten aan te schaffen. In Europa wordt de standaardpallet ‘Europallet’ genoemd, een kunststof palet. Te Slaa heeft hier de beste aanbiedingen voor en kan ze snel naar u laten verzenden.

Onze standaard exportpallet voldoet aan al deze criteria en meer, waardoor hij ideaal is voor de internationale transportbehoeften van uw bedrijf. Hij is niet alleen bestand tegen de ontberingen van het internationale transport, maar voldoet ook aan alle exportvoorschriften, zodat u geen zorgen heeft bij de voorbereiding van uw verkoop in het buitenland.

Heeft u vragen over onze paletten handel Kortrijk, waar u paletten kunt kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op via +316 31747751 of info@teslaapallets.nl.