Haardhout of Pelletkorrels om uw woning te verwarmen

Haardhout vormt de basis voor een sfeervol vuur dat langdurig brandt en veel warmte afgeeft. Om optimaal te kunnen genieten van uw open haard, is het belangrijk om goed hout te gebruiken. Door te kiezen voor geschikt brandhout, zoals eiken of berken, kunt u genieten van langdurige warmte en een aangename geur in huis. Of kies voor pelletkorrels, een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Snel meer informatie? Stuur dan een berichtje via WhatsApp i.p.v. e-mail.

Meer weten? Bel op app, wij vertellen u hier graag meer over

Ons Haardhout is:

Topkwaliteit
Gestapeld
Berk (tijdelijk uitverkocht), Eiken of Berk / Els mix;
Oven gedroogd
Zeer scherp geprijsd
• Berk € 339,95 & Eik € 369,95 
1.8m³ box (is circa 2.8 kuub losgestort)

Onze Pelletkorrels zijn:

  • Topkwaliteit
  • A1 EN plus gecertificeerd
  • Zeer scherp geprijsd
  • 15 KG zakken
  • 70 zakken op 1 pallet
  • € 407,50 voor een volle pallet

Met ons haardhout kunt u genieten van de knisperende vlammen en de heerlijke warmte die het met zich meebrengt. Voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele open haarden, bieden we de mogelijkheid om haardhout per 1.8 kuub aan te schaffen. Zo kunt u kiezen tussen berk, els en gemixt ovengedroogd en handgestapeld haardhout.

Pelletkorrels: efficiënt en milieuvriendelijk

Voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing, bieden we pelletkorrels. Onze pelletkorrels zijn A1 EN plus gecertificeerd en worden geleverd in handige 15kg zakken. Voor grotere behoeften hebben we volle pallets met maar liefst 70 zakken beschikbaar. Een volle pallet kost slechts € 407,50. Met pellets kunt u uw huis op een duurzame manier verwarmen, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart.

Meer weten? Bel op app, wij vertellen u hier graag meer over