Paletten handel Turnhout

Als u houten paletten wilt kopen of verkopen in Turnhout, is Te Slaa een betrouwbare partner. Wij hebben in onze paletten handel Turnhout zowel gebruikte paletten als kunststof paletten te koop. Omdat wij zoveel paletten hebben, kunt u er altijd op rekenen dat u uw bestelling op tijd krijgt. Bovendien beschikken wij over eigen vervoer en kunnen wij paletten leveren in heel Belgiƫ, Duitsland en Nederland. U kunt er dus zeker van zijn dat de levering snel gebeurt.

Omdat wij de paletten zelf repareren, kunnen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd gewoon goed is. Als u bij onze paletten handel Turnhout paletten koopt ov verkoopt, weet u zeker dat u niet alleen de beste producten krijgt, maar dat u er ook het minste geld voor betaalt.

Wij kunnen bijna elk soort pallet voor u krijgen

Wij verkopen europallets, blok paletten, CP paletten en meer. Heeft u een bepaald formaat in gedachten? Wij maken houten paletten, plastic paletten en paletten van verschillende afmetingen van beide soorten materialen in ons paletten reparatiecentrum. De soorten die het meest gebruikt worden, zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij onze paletten handel. Vergeleken met onze concurrenten zijn onze prijzen zeer redelijk, en onze verzendkosten binnen Belgiƫ behoren tot de laagste op de markt.

Gebruikte paletten zijn slechts een van de vele zaken die wij verkopen tegen concurrerende prijzen

De prijzen van paletten kunnen laag blijven omdat gebruikte paletten kunnen worden gerecycled. Dit betekent dat ze meer gebruikt worden en langer meegaan. Dit betekent direct dat er minder nieuwe paletten worden gemaakt.

Hierdoor zijn er veel gebruikte paletten om uit te kiezen. De meeste paletten die Te Slaa in de palettenhandel Turnhout heeft opgekocht, waren al eerder gebruikt. Dit is zowel goedkoper als beter voor het milieu. Een palet kan meer dan eens worden gebruikt als deze wordt gerepareerd en weer in goede staat wordt gebracht.

Uw paletten aan ons verkopen? Stuur ons een paar foto’s, de afmetingen en het aantal paletten dat u wilt verkopen via e-mail naar info@teslaapallets.nl als u paletten op uw terrein hebt staan die u niet gebruikt of als u van uw overtollige paletten af wilt.