Pallethandel Tilburg

Onze collectie pallets in Tilburg omvat niet alleen standaard houten pallets, maar ook eenmalige pallets, blokpallets, europallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, plastic pallets, evenals een brede selectie van andere soorten pallets naast houten pallets. Als u gebruikte pallets wilt kopen, verkopen of laten repareren, bent u bij Pallethandel Tilburg Te Slaa aan het juiste adres.

Pallethandel te Slaa levert een assortiment houten pallets aan onze klanten om aan allerlei specifieke eisen te voldoen. Pallets kunnen worden gemaakt van hout en kunnen de meest uiteenlopende vormen aannemen, van een eenvoudige houten pallet voor thuisgebruik tot een meer complexe houten pallet voor luchtvracht en bijna alles daartussenin. Als u een basis nodig heeft die zeer stabiel is, kunt u kiezen voor onze houten pallets met vier blokken; als alternatief kunt u kiezen voor onze sterke en duurzame pallets met verlengde randen. De houten pallets van Te Slaa zijn een uitstekende keuze voor de behoeften van uw bedrijf.

Kiest u voor kunststof pallets of houten pallets?

Bij het verplaatsen van enorme objecten is een van de meest tijd- en arbeidsbesparende strategie├źn het gebruik van houten pallets. De constructie en indeling van een houten pallet zijn twee van de belangrijkste factoren die bepalen hoe goed hij zal presteren en hoe lang de pallet meegaat. Door hun uitstekende ontwerp staan houten pallets bekend om hun duurzaamheid. Een van de meest milieuvriendelijke keuzes die u kunt maken voor uw bedrijf is het vervoeren van goederen met behulp van houtproducten zoals houten pallets.

Ook is pallethandel Tilburg Te Slaa geïnteresseerd in de aankoop van uw afgedankte en ongebruikte pallets. Omdat ze kunnen worden gerecycled en meerdere malen gebruikt, zijn pallets een uitstekende bron voor hergebruik. Te Slaa koopt graag uw gebruikte pallets van u. Heeft u een stapel pallets die al een tijdje in de weg staan in uw magazijn? Te Slaa pallethandel neemt graag uw gebruikte pallets in.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via +316 31747751 of mail ons op info@teslaapallets.nl