Pallethandel Roosendaal

Als het gaat om de inkoop of verkoop van pallets is Te Slaa een betrouwbare partner. U kunt ook bij ons terecht als u kunststof of oude pallets nodig heeft voor uw zending. Omdat wij een enorme hoeveelheid pallets in ons magazijn hebben, kunt u er zeker van zijn dat uw aankoop snel wordt geleverd. Omdat wij ons eigen transport hebben, kunnen wij pallets overal in Duitsland, Nederland en België leveren. Zo kunt u erop vertrouwen dat de levering snel zal plaatsvinden.

Onze collectie omvat niet alleen standaard houten pallets, maar ook eenmalige pallets, blokpallets, europallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, plastic pallets en een brede selectie van andere soorten pallets dan alleen houten pallets. Als u gebruikte pallets wilt kopen, verkopen of laten repareren, bent u bij onze pallethandel Roosendaal aan het juiste adres

Pallets Roosendaal kopen of verkopen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u pallets wilt kopen of verkopen. Te Slaa biedt zowel verkoop pallets als inkoop pallets diensten. Wij bieden een bezorgservice voor bestellingen van pallets die ter plaatse worden gekocht, naast een ophaalservice voor het retourneren van uw pallets als onderdeel van uw bestelling. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf op te halen.

Elk pallet dat wij inkopen, wordt met de hand gesorteerd, beoordeeld en vervolgens opgeknapt door gekwalificeerde medewerkers volgens de exacte specificaties van de eerste bestelling om te voldoen aan de criteria van onze klanten. Elke gereviseerde en gebruikte pallet die ons bedrijf verlaat, wordt aan een strenge kwaliteitstest onderworpen voordat deze de wijde wereld in mag. Deze test zorgt ervoor dat de pallet klaar is voor gebruik in een druk magazijn en dat de pallet zonder problemen het maximale gewicht aan goederen kan dragen.

Tweedehands pallets kopen – Pallethandel Roosendaal

Het is aan te raden om oude pallets te kopen als u op zoek bent naar goedkope pallets in Roosendaal. Een europallet is het type pallet dat in heel Europa het vaakst wordt gebruikt. Te Slaa biedt deze aan tegen de scherpste prijzen en kan ze binnen de kortste tijd bij u laten bezorgen.

Heeft u vragen over pallets kopen of pallets verkopen bij onze pallethandel Roosendaal? Neem dan contact met ons op via +316 31747751 of mail ons op info@teslaapallets.nl