Paletten handel Antwerpen

Wij hebben de gebruikte paletten die u nodig heeft op voorraad, of u ze nu nodig heeft voor lichte producten of zware industriële toepassingen. Wij kunnen u de opgeknapte paletten leveren die u nodig heeft. Want beschadigde paletten worden niet altijd afgevoerd. In onze werkplaats controleren wij elke palet zorgvuldig en repareren wij de paletten die kapot zijn. Zo kunnen paletten meer dan eens op een goede manier worden gebruikt en maakt u een groot verschil in het sparen van natuurlijke hulpbronnen en het beschermen van het milieu.

Bij te Slaa paletten handel Antwerpen kunt u gebruikte paletten kopen die net zo mooi zijn als nieuwe, maar minder kosten.

Omdat wij de paletten zelf repareren, kunnen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd in orde is

Als u bij onze paletten handel Antwerpen kijkt voor tweedehands paletten, weet u zeker dat u niet alleen de beste producten krijgt, maar dat u er ook het minste geld voor betaalt. Te Slaa heeft een ruim assortiment oude paletten waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen uit vele verschillende vormen en maten.

Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, wordt elke palet met de hand gesorteerd, nagekeken en vervolgens volgens de oorspronkelijke specificaties hersteld door getraind personeel. Elke opgeknapte en gebruikte pallet die ons bedrijf verlaat, ondergaat een strenge kwaliteitstest om er zeker van te zijn dat het palet  zonder problemen het maximale gewicht aan goederen aankan.

Wilt u gebruikte paletten in Antwerpen kopen?

Bekijk dan goed de vele Te Slaa paletten waaruit u kunt kiezen. Wij verkopen een grote verscheidenheid aan gebruikte paletten. Wij hebben alleen de beste gebruikte houten paletten en kunststof paletten waar u uit kunt kiezen. Als de paletten bij ons binnenkomen, controleren we ze uitgebreid op schade, en als deze aanwezig is, repareren we de paletten in onze eigen palletfabriek.

Offerte paletten opvragen? U bent bij ons altijd verzekerd van paletten van hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. Laat via het offerte formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.