Pallethandel Rotterdam

Op zoek naar een pallethandel in Rotterdam en omsteken? Te Slaa is gevestigd in Moerdijk en beschikt over een eigen transportbedrijf en wagenpark. Er is altijd een grote voorraad pallets beschikbaar en er is mogelijkheid tot het repareren van kapotte of beschadigde pallets. Dit wordt gedaan in het eigen reparatiecentrum. Deze punten zorgen ervoor dat Te Slaa een geschikte en fijne partij is om mee te werken.

Pallets kopen bij een pallethandel in Rotterdam

Het is gemakkelijk als de pallethandel waar je mee werkt in de buurt van je bedrijf zit. Het is daarom ook bedenkelijk dat je een pallethandel zoekt in Rotterdam of omstreken. Het voordeel hiervan is dat je snel kan schakelen en dat de levering sneller is. Een snelle levering van een goede kwaliteit product voor een scherpe prijs. Dat is waar Te Slaa naar streeft en ook goed in is. De reden waarom Te Slaa hier goed in is, is omdat ze een grote voorraad hebben (-/+ 50.000 pallets voorradig), zelf beschikken over de mogelijkheid om pallets te repareren als ze niet meer aan de juiste kwaliteitseisen voldoen en een eigen transportbedrijf en wagenpark hebben waardoor de levering snel kan.

Wat voor gebruikte pallets heeft Te Slaa, pallethandel in Rotterdam?

Te Slaa, de pallethandel in de buurt van Rotterdam, werkt vooral met gebruikte pallets. De reden hiervoor is omdat het efficiƫnt en duurzaam is. De pallets worden grondig gecontroleerd waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. De prijzen van de pallets liggen natuurlijk lager dan die van nieuwe pallets. Ben je dus opzoek naar goedkope pallets in Rotterdam, kies dan altijd voor tweedehands pallets. Europallets zijn de meest gebruikte pallets in Europa. Deze biedt Te Slaa dan ook aan voor de scherpste prijs en de snelste levering. Buiten europallets levert Te Slaa ook blok pallets, CP pallets, H1 pallets en houtenpallets op maat. Ben je met je bedrijf gevestigd in Rotterdam dan kun je bij Te Slaa terecht voor alle soorten pallets, of je nu opzoek bent naar een standaard pallet of een op maat gemaakte pallet.

Pallets kopen bij Te Slaa pallethandel te Rotterdam

Rotterdam en steden daar omheen (bijvoorbeeld: Ridderkerk, Papendrecht, Zwijndrecht, Moerdijk) zitten vol met logistieke en industriƫle activiteiten. Menig bedrijven doen in deze gebieden doen al zaken met Te Slaa. Deze klanten vertrouwen in de snelle levering, kwaliteit en scherpe prijzen van Te Slaa.

Pallets inleveren pallethandel Rotterdam

Het is mogelijk om je overgebleven pallets te verkopen aan Te Slaa. Te Slaa heeft de mogelijkheid om de pallets bij je op te komen halen en brengen. Het is al mogelijk om je pallets op te komen halen vanaf 25 stuks. Zoek je dus een pallethandel in de buurt van Rotterdam die jouw pallets wil inkopen, neem dan nu gelijk contact op.