Pallethandel Breda

Opzoek naar een pallethandel in Breda? Dan ben je bij Te Slaa aan het juiste adres. Te Slaa is gevestigd in Moerdijk, heeft een grote aantal pallets voorradig (-/+ 50.000) en beschikt over een eigen reparatiecentrum, transport en wagenpark. Deze combinatie maakt Pallethandel Te Slaa een geschikte partij voor al je pallet wensen. Te Slaa is een familiebedrijf wat al actief is sinds 2012. Door de juiste zakelijke contacten en drive heeft dit op lange termijn gezorgd dat ze een grote pallethandel rondom Breda zijn geworden.

Gebruikte pallets bij pallethandel Breda

Wil je graag gebruikte pallets kopen bij een pallethandel in de buurt van Breda? Te Slaa pallets handelt vooral in gebruikte pallets. Deze pallets zijn kwalitatief even goed als nieuwe pallets en het is efficiënt, maar ook duurzaam. Ze worden gecheckt op kwaliteit in het reparatiecentrum. Als de pallet niet voldoet aan de kwaliteitseisen dan wordt er een stuk vervangen. Hierdoor blijft de kwaliteitsnorm hoog. Wil je dus goedkope pallets kopen? Zorg dan dat je tweedehands pallets koopt. Geef aan of je opzoek bent naar eerste of tweede keus pallets opzoek bent. Hierin kan verschil zitten in kwaliteit en prijs.

Doordat Te Slaa vele pallets voorradig heeft kunnen ze ook snel leveren. In Breda of omstreken of bij jou op locatie, het is allemaal mogelijk bij Te Slaa.

Goedkope pallets breda

Breda en steden er omheen (bijvoorbeeld, Moerdijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Oosterhout) zitten vol met industriële en logistieke activiteiten. De ligging van Te Slaa is daarom zeer geschikt. Er zijn heel wat bedrijven die met Te Slaa zaken doen en vertrouwen op de snelle levering, goedkope prijzen en het kwaliteitsniveau.

Aangeboden europallets door Te Slaa pallethandel in Breda

Europallets zijn de meest gebruikte pallets in Europa. Deze biedt Te Slaa dan ook aan voor de scherpste prijs en de snelste levering. Buiten europallets levert Te Slaa ook blok pallets, CP pallets, H1 pallets en houtenpallets op maat. Ben je met je bedrijf gevestigd in Breda dan kun je bij Te Slaa terecht voor iedere soort pallet, of je nu op zoek bent naar een standaard pallet of een op maat gemaakte pallet.

Zit je met je bedrijf niet in Moerdijk of Breda en omstreken? Ook dan kun je bij Te Slaa terecht. Te Slaa heeft een eigen transport bedrijf waardoor het mogelijk is om pallets op te komen halen en brengen. Dit is al mogelijk vanaf 25 pallets. Zoek je dus een pallethandel die jouw pallets inkoopt en op komt halen of waarbij je juist pallets wil kopen en geleverd wil hebben aan de deur?

Vraag dan nu een offerte aan.

Vragen? Chat met ons