Pallethandel Breda

Pallethandel Breda Te Slaa staat bekend om hoogwaardige producten, snelle levering en vooral redelijke prijzen! Dit komt mede dankzij onze werkwijze, waar het recyclen van pallets centraal staat.

Het recyclen of hergebruiken van houten pallets biedt een aantal voordelen, waarvan niet de minste de mogelijkheid is om financieel en materieel te besparen. Bovendien kan het de levertijd verkorten. Omdat wij al onze gebruikte pallets in deze faciliteit opslaan, kunnen wij ze verzenden zodra er een bestelling is geplaatst.

Pallets kopen bij Pallethandel Breda Te Slaa

Wij zijn ons ervan bewust dat elke productieorganisatie absoluut een betrouwbaar en robuust transportsysteem nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Of u uw goederen nu moet vervoeren van het productiemagazijn, naar uw klanten moet verzenden of zelfs naar het buitenland moet sturen, wij bieden een verzendoplossing met kunststof pallets en houten pallets die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Wij bieden een oplossing die betrouwbaar is en lang meegaat, en die is gemaakt volgens de specificaties van uw bedrijf.

Bovendien verkopen we pallets die een grondige opknapbeurt hebben ondergaan door ze opnieuw te maken van afgedankt hardhout. In elk opzicht even duurzaam als gloednieuwe pallets.

Verkoop pallets – heeft u op dit moment een pallet op maat nodig?

Ook maatwerk is een dienst die Te Slaa Pallets kan leveren. In ons reparatiecentrum maken we aangepaste versies van een aantal verschillende soorten pallets. Als u een ander formaat wenst, maken wij de pallet in Breda op maat, zodat deze voldoet aan uw specifieke eisen. Dit maakt de weg vrij voor de transformatie van afgedankte materialen in sterke en betrouwbare oplossingen.

Pallets kunnen worden hergebruikt om waardevolle hulpbronnen te sparen. Het spaart immers het hout van onze bomen. Hebt u nog een stapel beschadigde pallets beschikbaar voor aankoop?

Vul het contactformulier in voor een persoonlijke offerte en wij zullen u de meest concurrerende prijzen aanbieden.