Verkoop van pallets

Pallets kopen? Te Slaa Pallets heeft een ruim assortiment aan pallets en altijd ruim 50.000 stuks op voorraad. Zo hebben wij altijd de pallet waar u naar op zoek bent. Wij leveren Euro-, Blok-, CP– en H1 pallets in diverse soorten en maten. De meeste pallets die wij verkopen zijn al eerder gebruikt. Dat is alleen milieu vriendelijker, maar ook goedkoper. Te Slaa Pallets levert enkel pallets van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen deze uitstekende kwaliteit waarborgen doordat wij iedere pallet nauwkeurig controleren en waar nodig repareren in ons eigen pallet reparatiecentrum.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat een pallet nog een aantal keren kan worden hergebruikt na reparatie. Het hergebruiken van pallets kan een besparing opleveren van kostbare grondstoffen, zoals hout. Ook wanneer de pallet niet meer bruikbaar is nemen wij deze in beslag en vernietigen wij deze op een milieuvriendelijke manier.

Te Slaa is al ruim 10 jaar uw betrouwbare partner voor de verkoop van houten pallets. Ook voor de verkoop van gebruikte pallets en kunststof pallets kunt u bij ons terecht. Wij kunnen vrijwel alle soorten pallets leveren. Heeft u een specifieke afmeting nodig? In ons pallet reparatiecentrum maken we alle soorten houten pallets op diverse afmetingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt van ons altijd zo snel mogelijk de scherpste prijs.

Herbruikbare Pallets

Vrijwel alle pallets die wij hebben ingekocht zijn al eerder gebruikt. Pallets hergebruiken is niet alleen voordeliger, maar ook milieuvriendelijk. In ons eigen reparatiecentrum hebben wij alle pallets stuk voor stuk bekeken en gerepareerd, zodat iedere pallet weer aan alle kwaliteitseisen voldoet. Is de pallet niet meer bruikbaar, dan wordt deze op een milieuvriendelijke manier vernietigd.

Snelle levering

Doordat wij beschikken over een grote voorraad aan pallets bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle levering. Ook beschikken wij over eigen transport en leveren pallets door heel Nederland, België en Duitsland.