Paletten handel Herentals

Paletten handel Te Slaa staat erom bekend goederen van hoge kwaliteit te verkopen, ze snel bij de klant te krijgen en, het belangrijkste, redelijke prijzen te hanteren. Dit doen wij door de inkoop en verkoop van tweedehands paletten.

Naast het besparen van geld en grondstoffen heeft het recyclen of hergebruiken van houten paletten nog een ander voordeel. Het kan ook de levertijd verkorten. Wij bewaren al onze oude paletten hier op het terrein, zodat we ze kunnen verzenden zodra u een bestelling plaatst.

In 2012 begon het als een klein familiebedrijf, maar het is uitgegroeid tot een pallethandel met meer dan 10 werknemers. Te Slaa probeert altijd zoveel mogelijk paletten op voorraad te houden, zodat klanten lage prijzen kunnen krijgen. Wilt u houten paletten of paletten van een bepaalde afmeting bestellen? Of zoekt u paletten van kunststof? Bij Paletten handel Herentals bent u aan het juiste adres!

Palettenhandel Herentals – paletten kopen of verkopen

Onze teamleden werken nauw met u samen om u te helpen de optie te kiezen die het beste is voor uw bedrijf. Al onze locaties in België beschikken over een groot aantal zware paletten. Deze paletten zijn klaar om direct te worden verzonden. Als u paletten op uw terrein hebt die u niet gebruikt of als u van uw extra paletten af wilt, kunnen wij u helpen. Wij geven elke pallet die wij opkopen een andere bestemming.

Ons ervaren team bij palettenhandel Herentals staat voor u klaar

Te Slaa paletten staat voor u klaar om u te helpen uitzoeken wat voor uw bedrijf de beste manier is om houten paletten of kunststof paletten te gebruiken. Wij hebben veel oude standaard paletten en op maat gemaakte paletten die kunnen worden aangepast aan de meest uiteenlopende verzendbehoeften.

Heeft u een palet op maat nodig? Ook voor maatwerk bent u bij Te Slaa aan het juiste adres. In ons reparatiecentrum maken we diverse soorten paletten op maat. Indien u een afwijkende maat nodig heeft, maken wij speciaal voor u de pallet op de juiste maat. Vraag hier een offerte op maat aan en u ontvangt altijd van ons de beste prijs!