Pallets Den Bosch

Bij Te Slaa Pallets hebben we een uitgebreide voorraad gebruikte pallets waaruit u kunt kiezen. Wij maken het voor u extra makkelijk met ons grote aantal opties, zowel qua vorm als qua afmetingen. Om deze gebruikte pallets te kunnen gebruiken, kopen wij ze in bij andere bedrijven die er een overvloed aan hebben en knappen ze vervolgens zelf op. Na een grondige inspectie en eventuele reparatie zijn deze pallets geschikt voor hergebruik.

Pallets Den Bosch – verkopen of kopen

Het begon in 2012 als een klein familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle palletleverancier in de regio Den Bosch. Te Slaa zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk pallets op voorraad te hebben om de kosten voor onze klanten concurrerend laag te houden. Te Slaa staat er ook om bekend altijd mee te denken met u als onze klant. Wilt u een bepaald formaat pallet, of wilt u houten pallets kopen? Of bent u geĆÆnteresseerd in kunststof pallets? Te Slaa biedt zowel verkoop pallets als inkoop pallets diensten

Verkoop pallets en gebruikte pallets bij de palletleverancier in de regio Den Bosch hebben verschillende toepassingen en zijn goedkoper te verkrijgen dan hun gloednieuwe tegenhangers. Wij hebben een uitgebreide selectie tweedehands pallets in verschillende maten en configuraties die kunnen worden gebruikt voor transport- en opslagdoeleinden.

Elke pallet wordt met de hand gesorteerd, geƫvalueerd en vervolgens opgeknapt

Dit gebeurt door gekwalificeerde medewerkers volgens de exacte specificaties van de oorspronkelijke bestelling om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Elke gereviseerde en gebruikte pallet die vanuit ons bedrijf wordt verzonden, ondergaat een strenge kwaliteitstest. Deze test zorgt ervoor dat de pallet klaar is voor gebruik en dat de pallet zonder problemen het maximale gewicht aan goederen kan dragen.

Heeft u een pallet nodig die volgens uw specificaties is gemaakt? Ook als u op maat gemaakte pallets nodig hebt, bent u bij Te Slaa Pallets aan het juiste adres. Ons reparatiecentrum staat voor u klaar met een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde pallets. Als u een ander formaat wenst, maken wij de pallet op maat, zodat deze voldoet aan uw specifieke eisen. Vul eenvoudig het contactformulier in voor een persoonlijke offerte, en wij zullen u de meest concurrerende prijzen aanbieden.