Paletten handel Gent

Bijna alle soorten paletten zijn verkrijgbaar bij onze paletten handel. Wij verkopen onder andere Euro paletten en Blok paletten. Heeft u een specifiek formaat in gedachten? Wij maken houten paletten, kunststof paletten en paletten van verschillende afmetingen van beide materialen in onze paletreparatiewerkplaats.

Om te voldoen aan de eisen van onze klanten levert Paletten handel Gent Te Slaa een verscheidenheid aan houten en kunststof paletten, maar ook kunt u uw paletten verkopen aan ons.

In 2012 begon Paletten handel Gent Te Slaa als een klein familiebedrijf

Inmiddels is het uitgegroeid tot een paletten handel met meer dan 10 medewerkers. Te Slaa streeft ernaar de prijzen voor de consument laag te houden door zoveel mogelijk paletten op voorraad te hebben. Geeft u de voorkeur aan houten paletten of een specifiek formaat paletten? Of wilt u plastic paletten kopen? De leden van ons team overleggen zorgvuldig met u welke keuze het beste is voor uw bedrijf.

Elk palet wordt handmatig gesorteerd, beoordeeld en vervolgens door gekwalificeerde medewerkers hersteld tot de oorspronkelijke specificaties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Elk gebruikt en gereviseerd palet dat ons bedrijf verlaat heeft een strenge kwaliteitscontrole ondergaan en is gegarandeerd geschikt voor gebruik in een druk magazijn.

Inkoop paletten – kiest u voor hout of kunststof?

Een eenvoudige houten palet voor thuis, een kunststof palet voor luchtvracht en bijna alles daartussenin zijn allemaal voorbeelden van paletten die van hout kunnen worden gemaakt. Als u een bijzonder robuuste basis nodig heeft, raden wij aan een van onze houten paletten met vier blokken aan te schaffen. Of kies voor een van onze stevige, duurzame paletten met verlengde randen. De paletten van Te Slaa paletten handel Gent zijn perfect voor de behoeften van uw bedrijf.

Weet u niet zeker welke palet het beste bij u past, of wilt u gewoon meer informatie over de aanschaf van gebruikte paletten in Gent? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +316 31747751 of mail ons op info@teslaapallets.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken om contact met ons op te nemen.