Pallethandel Venlo

Wilt u pallets kopen of verkopen bij onze pallethandel Venlo? Onze teamleden zullen nauw met u samenwerken om te bepalen welke pallet het meest geschikt is en de grootste groeimogelijkheden voor uw bedrijf biedt. Ons fulfilment centrum heeft een aanzienlijke hoeveelheid zware pallets op voorraad. Deze pallets zijn verpakt en klaar om direct te worden verzonden, binnen Nederland, maar ook naar Belgiƫ en Duitsland.

Als u een basis nodig heeft die uitzonderlijk stabiel is, kunt u kiezen voor onze houten pallets met vier blokken; als alternatief kunt u kiezen voor onze sterke en duurzame pallets met verlengde randen. De houten pallets van Te Slaa zijn een uitstekende keuze voor de eisen van uw bedrijf.

Verkoop pallets – ook kunt u kiezen voor kunststof pallets

Kunststof pallets met de H1-markering zijn bij Pallethandel Venlo Te Slaa verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De twee soorten pallets die het meest worden gebruikt, zijn de plastic europallet met afmetingen van 120 bij 80 cm en de ISO-pallet (120 x 100 cm). Op de Europese markt verwijst de naam “Europallets” naar de soorten pallets die het meest erkend en gebruikt worden.

Wist u dat wij ook uw gebruikte pallets kopen?

Wilt u uw kunststof en houten pallets in Venlo verkopen? Niet alleen is het voordelig, maar het recyclen van houten transportpallets is ook een fantastische manier om milieuverantwoord bezig te zijn. Na de aankoop gaan de pallets door een sorteerproces. Daarna ondergaat elke pallet een menselijke inspectie, en indien nodig wordt de pallet gerepareerd in onze eigen reparatiefaciliteit. De pallets ondergaan een nauwgezet inspectieproces zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen voor de eventuele verkoop.

Wanneer door pallethandel Venlo Te Slaa is vastgesteld dat een pallet niet meer gerepareerd kan worden, worden deze verkoop pallets gerecycled. De typische levensduur van een pallet is tussen de vijf en zeven jaar. Daarna wordt de pallet ofwel verbrand op een manier die niet schadelijk is voor het milieu, ofwel omgezet in een ander product, zoals houtsnippers.

Offerte pallets opvragen? U bent bij ons altijd verzekerd van pallets van hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. Laat via het offerte formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.