Pallethandel Waalwijk

In onze pallethandel Waalwijk wordt elke pallet met de hand gesorteerd, geƫvalueerd en vervolgens opgeknapt door gekwalificeerde medewerkers volgens de exacte specificaties van de oorspronkelijke bestelling om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Elk gereviseerde en gebruikte pallet die vanuit ons bedrijf wordt verzonden, ondergaat een strenge kwaliteitstest.

Bij Te Slaa Pallets hebben we een uitgebreide voorraad gebruikte pallets waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen uit een groot aantal opties, zowel qua vorm als qua afmetingen. Om deze gebruikte pallets te kunnen gebruiken, kopen wij ze in bij particulieren of bedrijven en knappen ze vervolgens zelf op. Na een grondige inspectie en eventuele reparatie zijn deze pallets geschikt voor hergebruik.

Wat voor pallet heeft u nodig? Pallethandel Waalwijk denkt met u mee

Kies bijvoorbeeld voor het bekende blokpallet. Het gemak van een blokpallet heeft bijgedragen tot de wijdverspreide toepassing ervan. Met een normale blokpallet bedoelen we een pallet van 120 cm bij 100 cm. Ook blokpallets van 120 bij 80 centimeter worden consequent in ons magazijn opgeslagen. Pallets met een draagvermogen tot 800 kg en tot 1000 kg zijn beide bij ons verkrijgbaar, naast blokpallets met een draagvermogen tot 400 kg. Te Slaa biedt zowel verkoop pallets als inkoop pallets diensten. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Ook Europallets met het EPAL-embleem zijn bij ons verkrijgbaar

Deze pallets worden geaccepteerd op elke locatie in Europa die deelneemt aan het EPAL-uitwisselingssysteem. Om ervoor te zorgen dat dit systeem zijn kwaliteitsbeloften waarmaakt en aan zijn criteria voldoet, moet het voldoen aan de strenge eisen van een uitgebreide kwaliteitsbeoordeling. De resultaten van deze kwaliteitsbeoordelingen zorgen ervoor dat u pallets van de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt tegen de beste prijs.

Heeft u zelf houten pallets in Waalwijk over en wilt u deze aan ons verkopen? Op deze manier worden de pallets meer gebruikt en gaan ze dus langer mee. Dit leidt direct tot de productie van minder nieuwe pallets, wat een van de directe gevolgen is. Als de pallets niet meer te repareren zijn, worden ze afgeleverd bij een bedrijf dat verschillende soorten materialen recycleert. Daar worden ze bijvoorbeeld via verschillende processen omgezet in houtsnippers. Zo draagt u met de verkoop van uw pallets aan onze pallethandel Waalwijk bij aan het milieu!

Meer weten? Neem dan contact met ons op via +316 31747751 of mail ons op info@teslaapallets.nl