Pallet reparatiecentrum

In ons reparatiecentrum repareren wij Euro pallets, Blok pallets en CP pallets. Alle pallets die bij ons binnenkomen worden eerst zorgvuldig gecontroleerd en daarna gesorteerd. De pallet wordt waar nodig vakkundig gerepareerd om de pallet te kunnen hergebruiken. Het hergebruiken van pallets is niet alleen voordelig, maar ook heel duurzaam.

Wanneer een pallet na reparatie weer in goede staat is kan deze nog prima een aantal keer worden hergebruikt. Het hergebruiken van pallets kan een besparing opleveren van kostbare grondstoffen. Het bespaart namelijk het hout van onze bomen.

EPAL pallets

Het merkteken EPAL mag niet zomaar op de pallet worden aangebracht. Enkel als de pallet na reparatie weer aan de EPAL eisen voldoet mag het EPAL teken op de pallet worden gemarkeerd.
Wanneer u de pallet laat repareren bespaart u kosten. Mocht de pallet niet te repareren zijn dan hebben wij ruim 50.000 pallets op voorraad. Met een ruim assortiment aan pallets bent u altijd verzekerd van de juiste pallet.

Pallets op maat

Wij kunnen alle mogelijke pallets leveren. Ook wanneer u een specifieke maat nodig heeft. In ons eigen reparatiecentrum hebben wij de mogelijkheid om de pallet op de juiste maat te maken.

Bent u op zoek naar een specifieke maat pallet? Neem dan contact met ons op! Wij verkopen vrijwel alle soorten en maten pallets.