Prijs op maat? Dat kan!

Offerte pallets opvragen? U bent bij ons altijd verzekerd van pallets van hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

[[[["field22","equal_to","Andere maat"]],[["show_fields","field15,field17,field16"]],"and"],[[["field10","equal_to","Aankopen"]],[["show_fields","field27,field26,field28"]],"and"]]
1 Step 1

U wilt pallets?
Soort pallet
Formaat

X

Wat gebruikt u aan pallets (geschat)?

Levering
Door op akkoord te klikken ga je ermee akkoord dat wij jou gegevens voor de tijdsduur van 14 dagen bewaren op onze servers. Na deze 14 dagen worden uw gegevens verwijderd.
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Te Slaa pallets is uw betrouwbare partner voor de inkoop en verkoop van pallets. Te Slaa Pallets is een familiebedrijf en vanaf 2012 actief in de pallethandel. Ongeveer 10 jaar geleden begon Te Slaa Pallets als een klein familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 10 man personeel.

Doordat wij de reparatie van de pallets in eigen beheer hebben kunnen wij te allen tijde hoge kwaliteit pallets leveren. U bent bij ons niet alleen verzekerd van uitstekende kwaliteit, maar ook van de beste prijs!

Wij beschikken over een grote voorraad en hebben daardoor altijd de pallet waar u naar op zoek bent. Te Slaa pallets beschikt over eigen transport. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle levering in Nederland, Belgie en Duitsland.

Heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld houten pallets bestellen? Of bent u op zoek naar kunststof pallets. Neem dan contact met ons op via +316 31747751 of mail ons op info@teslaapallets.nl