CP pallets voor de chemische industrie

CP pallets, ook wel bekend als chemiepallets, zijn speciaal ontworpen om aan de specifieke eisen van de chemische industrie te voldoen. Het zijn niet zomaar pallets; ze zijn ontworpen om te zorgen voor maximale veiligheid en stabiliteit tijdens transport.

Onze CP pallets zijn geschikt voor diverse toepassingen in de chemische industrie, zoals het vervoeren van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Daarnaast zijn onze pallets ideaal voor internationale verzending, omdat ze voldoen aan alle voorschriften voor export. Wij bieden een breed scala aan chemiepallets in verschillende maten en specificaties.

Een CP pallet is ontworpen voor de chemische industrie

Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met factoren zoals het gewicht en de grootte van de lading, de veiligheid van de werknemers en het milieu, en de vereisten voor internationale verzending. Onze pallets zijn geschikt voor het vervoeren van diverse soorten verpakkingsmaterialen, waaronder bigbags, containers en vaten.

Elke pallet wordt zorgvuldig geïnspecteerd in onze werkplaats en indien nodig gerepareerd. Dit zorgt ervoor dat onze pallets van hoge kwaliteit zijn en meerdere malen kunnen worden hergebruikt. Dit draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu. Onze CP pallets zijn duurzaam genoeg om herhaaldelijk te worden gebruikt zond

Veiligheidseisen bij het vervoeren van chemische stoffen

Bij het vervoer van chemische grondstoffen en eindproducten moeten unieke veiligheidseisen in acht worden genomen. Aan deze specificaties wordt voldaan door CP pallets, die de veiligheid van de lading en de werknemers garanderen. Goederen in zakken, big bags, containers en vaten zijn slechts enkele van de verpakkingsmaterialen die kunnen worden vervoerd.

Om aan uw unieke behoeften te voldoen, zijn CP pallets verkrijgbaar in verschillende maten en specificaties. Te Slaa biedt een brede selectie, waaronder zowel standaardmaten als aangepaste maten voor specifieke toepassingen.

Uitgebreid assortiment CP pallets

Bij Te Slaa bieden wij een uitgebreid assortiment van verschillende maten en specificaties. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste pallet voor uw toepassing. Onze CP pallets zijn geschikt voor diverse industrieën, waaronder de chemische industrie, farmaceutische industrie en voedingsindustrie.

Onze chemiepallets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn veilig en stabiel voor het vervoeren van uw goederen. Bent u op zoek naar hoogwaardige CP pallets voor uw toepassing in de chemische industrie? Neem dan contact op met Te Slaa en ontdek onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van chemiepallets. Wij helpen u graag verder!

Een cruciaal onderdeel van de chemische toeleveringsketen

De transportsystemen in de chemische industrie zijn sterk afhankelijk van chemiepallets genoemd. Deze pallets zijn speciaal gemaakt om te voldoen aan de strenge richtlijnen voor het vervoer van chemicaliën.

Het feit dat chemische pallets meestal van hout zijn gemaakt, is een van hun belangrijkste kenmerken. Hout is namelijk van nature bestand tegen chemicaliën. Deze pallets hebben ook een gladde textuur, waardoor vuil en stof zich er niet aan kunnen hechten. De pallets zijn daardoor ongelooflijk onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.

Chemiepallets zijn er in negen verschillende varianten

Deze varianten zijn allemaal gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de Europese chemische industrie. De afmetingen en het ontwerp van het boven- en onderdek van deze pallets variëren. In de chemische industrie is een grotere efficiëntie bereikt door het aantal verschillende pallettypes terug te brengen tot negen.

Te Slaa biedt een brede selectie chemische pallets in verschillende maten en specificaties om te voldoen aan uw unieke transportvereisten. Onze deskundige medewerkers kunnen u advies geven over de verschillende soorten pallets die beschikbaar zijn en u helpen bij het selecteren van de beste pallet voor uw toepassing.

Een overzicht van de verschillende CP pallets

Pallet CP1: de pallet CP1 is 100 x 120 cm groot en kan lasten tot 1250 kg dragen. Deze pallet is perfect voor het verplaatsen van dozen en zakgoed omdat het onderste dek open is.

Pallet CP2: het draagvermogen van de pallet CP2 is 1250 kg, en de afmetingen zijn 80 x 120 cm. Deze pallet heeft, net als de CP1, een open onderdek en is ideaal voor het verplaatsen van dozen en zakken.

Pallet CP3: de CP3-pallet van 114 x 114 cm kan ladingen tot 1250 kg dragen. Grote zakken, containers en vaten worden meestal vervoerd met deze pallet, die een open onderdek heeft.

Pallet CP4: het draagvermogen van de CP4-pallet is 1250 kg, en de afmetingen zijn 110 x 130 cm. Deze pallet heeft net als de CP1 en CP6 een open onderdek en wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van zakken en dozen.

Pallet CP5: de pallet CP5, met afmetingen van 76 x 114 cm en een capaciteit van 1250 kg, is de kleinste van de CP-familie. Deze pallet, met een open onderdek, wordt voornamelijk gebruikt voor het verplaatsen van containers.

Pallet CP6: de pallet CP6 is 100 x 120 cm groot en kan ladingen tot 1500 kg dragen. Het bovendek steekt naar buiten ten opzichte van het onderdek, dat een dwarsdekstructuur heeft. Deze pallet werkt goed voor het stapelen van producten en kan ook worden gebruikt voor het verzenden van dozen en zakken met goederen.

Pallet CP7: de pallet CP7 is 110 x 130 cm groot en kan lasten tot 1500 kg dragen. Het bovendek steekt uit het onderdek en is omgeven door een vlakke structuur. Deze pallet is uitstekend geschikt voor het verplaatsen van dozen en zakken, net als de CP4-pallet.

Pallet CP8: de CP8-pallet van 114 x 114 cm kan lasten tot 1500 kg dragen. Dankzij het dwarsontwerp van het onderste dek is hij perfect voor het verplaatsen van grote zakken, containers en vaten.

Pallet CP9: de CP9-pallet van 114 x 114 cm kan lasten tot 1500 kg dragen. Het onderste dek wordt vooral gebruikt voor het verplaatsen van grote zakken, containers en vaten en heeft een vlakke omringende structuur. Het enige verschil tussen de CP8- en CP9-pallets is hoe het onderste dek is opgebouwd.

CP pallets toepassingen

Bij de ontwikkeling van deze verschillende pallets is rekening gehouden met de specifieke toepassingen in de chemische industrie. In de transportketen van de chemische industrie zijn chemiepallets een cruciale schakel.

Te Slaa heeft de expertise en ervaring om u te begeleiden bij het selecteren van de ideale pallet voor uw specifieke toepassing. Ontdek hoe wij u kunnen helpen in de chemische industrie contact met ons op te nemen of direct een offerte aan te vragen.