Houten pallets kopen bij Te Slaa

In de industrie worden houten pallets nog steeds voornamelijk gebruikt omdat ze stevig, veilig in gebruik en goedkoper te produceren zijn dan bijvoorbeeld plastic pallets. Een ander belangrijk voordeel is dat ze gemakkelijk te repareren zijn in geval van schade. Ook qua duurzaamheid is de houten pallet een betere keuze.

Soms wordt gedacht dat plastic pallets beter zijn voor het milieu omdat ze gerecycled kunnen worden, maar de productie van een plastic pallet vergt maar liefst 5 keer meer energie dan de productie van een houten pallet. Bovendien zijn varianten van hout biologisch beter afbreekbaar in het milieu. Te Slaa biedt een ruim assortiment in verschillende maten en soorten. U kunt kiezen uit standaardmaten of een pallet op maat laten maken.

Ontdek de verschillende typen houten pallets

Bij Te Slaa bieden we een breed scala aan houten pallets voor verschillende behoeften. Bij ons vindt u drie verschillende soorten: de EPAL Europallets, de CP pallets en de blokpallets.

  • EPAL Europallets: dit is de meest gebruikte pallet in Europa, met afmetingen van 800 mm bij 1200 mm. De kwaliteitsstandaard van EPAL wordt door veel partijen vertrouwd en is een betrouwbare keuze bij het vervoer van goederen.
  • CP pallets: deze pallets hebben een hoog draagvermogen en zijn vooral bedoeld voor de chemische industrie. Er zijn negen verschillende CP pallets beschikbaar met verschillende afmetingen en specificaties om het vervoer van producten uit de chemische industrie te vergemakkelijken.
  • Blokpallets: deze pallets bestaan uit planken en blokken en worden vooral in Europa gebruikt. De standaardmaat is 1000 mm bij 1200 mm, maar Te Slaa levert ook blokpallets met andere afmetingen.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel

Bij Te Slaa hechten we veel waarde aan kwaliteit, daarom verkopen we alleen producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Met deze pallets voldoet u niet alleen aan de ISMP15-eisen voor export buiten Europa: zo zijn er bijvoorbeeld speciale pallets voor de voedingsmiddelenindustrie die voldoen aan strenge hygiënische normen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Zo weet u zeker dat u voor de juiste pallets kiest!

Onze producten vormen een flexibele en aanpasbare oplossing voor diverse toepassingen, zoals export, transport en opslag. Voor bedrijven die internationale handel drijven, is het gebruik van gestandaardiseerde pallets van cruciaal belang. Het garandeert vrachtvervoer tussen verschillende vervoerswijzen en landen, waardoor zowel tijd als geld wordt bespaard.

Houten blokpallets bieden een betrouwbare oplossing

Ze zijn sterk, veerkrachtig en bestand tegen schade. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en te hergebruiken, wat de duurzaamheid bevordert en de kosten op lange termijn verlaagt. Onze pallets worden gemaakt volgens strenge kwaliteitsnormen en kunnen worden gebruikt in een groot aantal industrieën. Wij leveren de juiste pallets voor de behoeften van uw bedrijf, van industriële toepassingen tot export en transport. Vraag direct een offerte aan om verzekerd te zijn van kwaliteit!

Een gemiddelde levensduur van twee tot drie jaar

Onze houten pallets hebben een gemiddelde levensduur van twee tot drie jaar en wegen tussen de 15 en 26 kilogram. Hoewel ze over het algemeen zwaarder zijn dan plastic pallets, zijn ze steviger en veiliger in gebruik. We hebben een groot assortiment aan verschillende soorten en maten, waaronder Europallets, blokpallets en CP pallets.

Ook bieden wij gebruikte pallets aan van de hoogste kwaliteit die grondig gecontroleerd en gerepareerd zijn in ons eigen reparatiecentrum. Vraag nu een offerte aan en kies voor de beste kwaliteit die voldoet aan al uw eisen.

Nieuwe én gebruikte pallets

Naast nieuwe pallets biedt Te Slaa ook gebruikte houten pallets van de hoogste kwaliteit. Onze pallets worden grondig gecontroleerd op kwaliteitseisen en zodra ze niet meer aan deze eisen voldoen, worden ze gerepareerd in ons eigen reparatiecentrum. Op deze manier garanderen wij ook de kwaliteit van gerepareerde pallets. Onze voorraad nieuwe en gebruikte pallets is altijd groot, waardoor wij een snelle levering binnen Nederland, België en Duitsland kunnen garanderen.

Op zoek naar een specifiek transportpallet?

Naast veelgebruikte pallets leveren wij ook pallets op maat. Heeft u een specifieke houten transportpallet nodig? Wij leveren op aanvraag elke pallet die u zoekt. In ons reparatiecentrum maken wij verschillende soorten pallets op maat, geheel volgens uw specificaties.

Pallets kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals populierenhout of grenenhout. De keuze van de houtsoort hangt af van de eisen die aan de pallet worden gesteld, zoals vochtigheid of onbreekbaarheid. Vraag nu een offerte aan voor de beste kwaliteit houten pallets: bij Te Slaa streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Een milieuvriendelijke oplossing

Als u op zoek bent naar goedkope houten pallets, biedt Te Slaa gebruikte houten pallets die nog prima te gebruiken zijn en gerepareerd kunnen worden om hun levensduur te verlengen. Bovendien is het kopen van gebruikte pallets een milieuvriendelijke oplossing in vergelijking met het kopen van nieuwe. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om pallets te huren als u eenmalig pallets nodig heeft. Dit kan voordeliger zijn omdat u niet hoeft te investeren in nieuwe pallets en alleen betaalt voor de huurperiode.

Ons team zal u helpen de juiste pallets voor uw bedrijf te kiezen en u de nodige ondersteuning en advies geven. Ons fulfillment center heeft een grote voorraad beschikbaar voor snelle levering.

Niet alleen stabiel, maar ook zeer duurzaam

In ons assortiment vindt u pallets met vier blokken die zeer stabiel zijn en perfect voor zwaardere ladingen. Daarnaast hebben we pallets met verlengde randen die nog sterker zijn en geschikt voor luchtvracht. Onze pallets zijn van hoge kwaliteit en een uitstekende keuze voor het vervoeren en opslaan van goederen.

Bij Pallethandel te Slaa begrijpen we het belang van het juiste vervoer en de juiste opslag voor uw bedrijf. Daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omstandigheden. Onze oplossingen zijn duurzaam, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw goederen veilig worden vervoerd en opgeslagen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen de juiste houten pallets voor uw bedrijf te vinden.