Blokpallets zijn de perfecte keuze voor transport en opslag

Blokpallets zijn een populaire keuze voor het transporteren en opslaan van goederen, en zijn na de Europallets het meest gangbaar. Maar waarom zijn ze zo populair? Het antwoord ligt in hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te vervoeren en te verrijden door een palletwagen of heftruck en zijn zeer geschikt voor palletstellingen.

Dit is de reden dat ze ook wel de industriepallet of de vierweg pallet worden genoemd. Met een heftruck kunnen ze namelijk vanuit vier kanten worden opgetild, wat het verplaatsen van zware ladingen een fluitje van een cent maakt.

Afmetingen blokpallets

Blokpallets zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en maten, en de meest voorkomende afmeting is 100 x 120 cm. Het onderdek kan verschillen, met kruisdek, open onderdek of een omlopend onderdek. Andere afmetingen zijn ook beschikbaar, zoals 80 x 120 cm (de afmeting van een europallet) of een afmeting op maat.

Of u nu op zoek bent naar standaardmaten of aangepaste oplossingen, bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste blok pallets. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Toepassing blokpallets

Ze worden veel gebruikt in de logistieke sector vanwege hun veelzijdigheid en efficiëntie. Ze zijn geschikt voor het transporteren en opslaan van zware goederen in magazijnen, maar ook voor internationaal transport vanwege hun conformiteit met internationale voorschriften. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt in de bouwsector, bijvoorbeeld voor het transporteren van bouwmaterialen zoals stenen en tegels.

Gewicht en draagkracht van deze pallets

Onze blokpallets verschillen in draagkracht en gewicht, afhankelijk van het onderdek en het materiaal waarvan de pallet gemaakt is. Bij Te Slaa Pallets hebben we verschillende blokpallets in ons assortiment met een draagkracht tot 400 kg, 800 kg, 1000 kg of zelfs meer dan 1000 kg.

Het gewicht van de pallet zelf is ook afhankelijk van het materiaal, de dichtheid en de afmeting van de pallet. Het is belangrijk om het gewicht van het te vervoeren materiaal goed in te schatten en te zorgen dat het gewicht gelijkmatig verdeeld is over de pallet. Onze specialisten helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste pallet met de juiste draagkracht voor uw toepassing en gebruik.

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor transport en opslag?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor het transporteren en opslaan van goederen, dan zijn blokpallets een uitstekende optie. Ze zijn niet alleen eenvoudig te verplaatsen en geschikt voor verschillende toepassingen, maar ook duurzaam en kosteneffectief.

Bij Te Slaa Pallets bieden wij een breed scala aan blok pallets in diverse afmetingen en materialen om aan de specifieke eisen van uw bedrijf te voldoen. Of u nu op zoek bent naar standaardafmetingen of een op maat gemaakte pallet, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste pallets voor uw toepassing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Te Slaa Pallets.

De voordelen reiken verder dan alleen gebruiksgemak

Wist u dat deze pallets ook duurzaam en kosteneffectief zijn? Ze kunnen meerdere keren worden gebruikt en zijn recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien zijn ze in verschillende maten en materialen verkrijgbaar, waardoor ze aan de specifieke eisen van de gebruiker kunnen voldoen.

Blok pallets zijn een betrouwbare en veelzijdige optie voor het transporteren en opslaan van goederen in verschillende industrieën en situaties. Met hun gebruiksgemak, duurzaamheid en kosteneffectiviteit zijn ze een waardevol instrument voor bedrijven die streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid in hun logistieke processen.

Het vervoeren van zware materialen

De toepassing en het gebruik hangen af van verschillende factoren, zoals het te vervoeren materiaal, de manier waarop er vervoerd moet worden, het geplande gebruik en de regelgeving. Maar of het nu gaat om het vervoeren van zware materialen, het opslaan van goederen in magazijnen of het voldoen aan de eisen van internationale voorschriften. Met blokpallets kopen, kunt u profiteren van de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van deze pallets voor diverse toepassingen, waaronder opslag, transport en export.

Het is de perfecte oplossing voor de logistieke eisen van bedrijven die internationaal zaken doen. Bij het vervoeren van goederen tussen verschillende vormen van transport en verschillende landen zorgt het gebruik van gestandaardiseerde pallets voor efficiëntie en bespaart het tijd en geld.

Welke mogelijkheden zijn er bij Te Slaa Pallets?

Een blokpallet is een type pallet dat is opgebouwd uit een bovendek, tussendek, onderdek en blokken (ook wel klossen genoemd). De standaardafmeting van een blokpallet is 100 x 120 cm, maar er zijn ook andere afmetingen mogelijk, zoals 80 x 120 cm.

Er zijn drie soorten onderdekken mogelijk: met kruisdek, open onderdek of een omlopend onderdek. Bij Te Slaa Pallets hebben we altijd een ruime voorraad van deze pallets beschikbaar, maar als u op zoek bent naar een afwijkend type of afmeting, kunt u altijd een offerte aanvragen.

Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen en specificaties heeft als het gaat om blok pallets. Daarom bieden wij een breed scala aan afmetingen en opties, waaronder verschillende soorten onderdekken. Maar ook als de gewenste afmeting of specificatie niet beschikbaar is, denken wij graag mee en bieden wij de mogelijkheid om een pallet op maat te maken die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Reken op de expertise van Te Slaa Pallets

Als u goederen wilt vervoeren of opslaan, is het belangrijk om de juiste pallets te kiezen. Een blokpallet is een uitstekende keuze vanwege de stevigheid, stabiliteit en efficiëntie. Te Slaa Pallets vertelt u graag meer: van de verschillende afmetingen tot aan de toepassingen van blokpallets.

Onze expertise en flexibiliteit stellen ons in staat om oplossingen op maat te bieden voor de meest complexe toepassingen. Wij geloven dat het vinden van de juiste oplossing niet alleen gaat om het vinden van de juiste afmetingen en draagkracht, maar ook om het begrijpen van de specifieke behoeften van u als klant en het bieden van een oplossing die past bij uw situatie.