Pallethandel voor inkoop, verkoop en reparatie van pallets

Kwaliteit hout

 Laagste prijs

Snelle levering

RECYCLEBAAR

Over Te Slaa Pallets

Bij Te Slaa Pallets kunt u altijd rekenen op pallets van topkwaliteit. Doordat we het reparatieproces van de pallets in eigen beheer hebben, kunnen we constant hoogwaardige pallets leveren. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van uitmuntende kwaliteit, maar ook van een snelle levering en de beste prijs!

Wat doen wij:

  • Inkoop Pallets
  • Verkoop Pallets
  • Reparatiecentrum

SOORTEN pallets

Te Slaa Pallets is uw betrouwbare partner voor de inkoop en verkoop van diverse soorten pallets. Wij bieden zowel houten als kunststof pallets aan, waaronder Euro pallets, Blok pallets, CP pallets, kunststof H1 pallets en pallets met opzetranden. De meeste van onze pallets zijn eerder gebruikt, wat niet alleen voordeliger is, maar ook milieuvriendelijker.

  • EPAL Euro pallets
  • CP pallets
  • Blok pallets
  • H1 pallets
  • Pallets met opzetranden

Reparatiecentrum

Alle pallets die wij verkopen, zijn van de hoogste kwaliteit. Indien een pallet niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, wordt deze naar ons reparatiecentrum gestuurd. Daar repareren we Euro pallets, Blok pallets en CP pallets. Met onze ruime voorraad en eigen transport zorgen we altijd voor een snelle levering. We leveren pallets door heel Nederland, België en Duitsland

MAATWERK PALLETS

Heeft u een op maat gemaakte pallet nodig? Ook daarvoor bent u bij Te Slaa Pallets aan het juiste adres. In ons reparatiecentrum produceren we diverse soorten pallets op maat. Als u een afwijkende maat nodig heeft, maken we speciaal voor u de pallet op de gewenste maat. Vraag een offerte op maat aan en ontvang altijd de beste prijs van ons!

 

Specifieke wensen?

Op zoek naar een specifiek type pallet? Geen probleem! Op verzoek kunnen we elke gewenste pallet leveren. Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze expertise en ervaring weten we precies waar we de beste pallets kunnen vinden. We kunnen vrijwel alle soorten en maten houten en kunststof pallets leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan